ElectricCastleFestival@Evenimente

Da, am fost plecati cateva zile, dar ghici unde am fost? Exact, la Electric Castel Festival.




Electric Castle un festival realizat de 2 dintre cele mai iubite baruri din 
Cluj-Napoca, a adunat peste 80.000 pe parcursul a 4 zile de concerte. Cei prezenti acolo au avut la indemana tot ce ai nevoie pentru a nu face nimic intr-un weekend, decat sa te distrezi cu prietenii, sa urmaresti concertele a unuor dintre cele mai faimosi artisti din Europa si nu numai.
Cu alte cuvinte spectatorii au avut parte de festivalul cu cel mai mare impact cunoscut in Romania, dovada pentru acest lucru ar fi cifrele de anul acesta comparate cu cele de la prima editie. 







La terenul de dirt, cei mai buni dintre riderii din Europa s-au intrecut sa obtina aclamatiile publicului, pentru trik-uri si  cazaturi.



Bineinteles ca l-am intalnit si pe "Electric Costel" la festival. Daca nu stiti cine e Electric Costel, va pot spune eu: Aparent personajul a fost si la prima editie, atunci cand a primit si acest nume, pentru ca nu putea pronunta corect Electric Castle, ci mai degraba suna a "Electric Costel". De fapt el este "Remus si este boschetar", dupa cum spune.



Sunt sigur ca toata lumea prezenta la fesival s-a distrat maxim, mai ales ca surprizele s-au tinut lant si au fost prezenti la cele mai mari concerte din Romania, iar un plus pentru asta fiind prezenta celor de la Die Antwoord pentru prima data in Romania, Suie Paparude a facut show ca intotdeauna si chiar daca Rusko nu a mai putut performa, DubFX i-a dus in delir pe spectatori.


Am pregatit pentru voi niste video-uri din backstage, insa calitatea sunetului nu este deloc ok. Totusi merita sa vedeti specatorii scosi din minti la piesele celor de la CTC sau SilentStrike.

Foto: facebook.com\ElectricCastleFestival